Rabu, 27 Jun 2018

Clearance Sale Tasneem Naturel Balm 25 - 30 Jun 2018


"Ummi, Asma' nak pakai balm Sleep. Asma' sakit perutlah." Kata si kak cik sambil pegang perut.
"Asma' sakit perut nak buang air besar ke sebab kenyang?"
"Tak taulah ummi. Tapi Asma' nak balm Sleep. Sakit perut ni."
😄 Ummi tahan ketawa sahaja. "Asma', untuk sakit perut, namanya Balm T-rub. Balm warna kuning. Sleep untuk tidur. Warna ungu."

Pandai sahaja anak-anak ni. Selepas mandi, ada yang pandai ambil balm Calm dan sapu. Kadang-kadang tolong sapu pada semua adik-beradik 😄

Sebelum tidur, ada yang mahu sapu balm Sleep, layankan sahaja.

Jika ada yang mula nak selsema dan batuk, cepat sahaja ada yang offer diri sapukan balm Cf-rub.

Hatta kena gigit nyamuk pun nak sapu balm Skeenz. Haip! Mentang-mentanglah Skeenz untuk masalah kulit 😅 

Mereka ni bukan apa, suka nak sapu-sapu balm tu. Bau pun wangi, tekstur juga lembut. Tapi kena pantau juga, sedap sahaja mereka korek balm tu. Amboi..amboi..amboi.. 😂


Hari ini sudah hari Rabu. Tinggal 4 hari sahaja lagi SALE yang Tasneem Naturel buat. Jimat RM52 dari harga asal!

Berbaloi-baloi.

5 balm dengan harga RM199 sahaja! Siap kotak eksklusif untuk 4 balm ditambah dengan 1 balm Skeenz.

Balm ni pakai nipis sahaja. Boleh sapu hari-hari 😃 Ada yang tahan sampai 3-4 bulan. Wow! 5 balm, jika dibuat kira-kira, RM1.70 je untuk 5 balm.

Maknanya 1 balm 1 hari dalam 35 sen je sehari. Tu dia, berbaloi sangat jika ibu-ibu dapatkan set ni 😘


Hubungi nombor tertera ya. Kami tunggu! 💗


Aina Dayana Hilmi
Emel : ainadayanahilmi@gmail.com
Facebook : Aina Dayana Hilmi | Tip Homeschooling Untuk Anak
Instagram : @ainadayanahilmi | @tiphomeschoolinguntukanak

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Copyright to FITRAH HoMeSchOoLInG
Designed by UMIESUEstudio 2015