Isnin, 20 Ogos 2018

CF-rub dan harga balm Tasneem Naturel


"Na, minatlah nak beli balm yang Aina jual tu. Ada tak untuk selsema dengan batuk? Anak-anak ni asyik batuk dan selsema je. Risaulah," mesej seorang kawan sebelum ini.

"Syafaahullah untuk anak-anak akak. Ada. CF-rub namanya. Balm untuk Cough dan Flu. Sekejap ya nak beri info dulu."

Alhamdulillah Allah mudahkan urusan. Sebenarnya balm ini bukan ubat. Jadi elok sekiranya berjumpa dengan pegawai perubatan / doktor terlebih dahulu untuk diagnosis keadaan anak-anak.

CF-rub membantu melegakan selsema dan batuk selepas puncanya dapat diketahui. Kita ikhtiar, kan?




Kawan ini terus dapatkan 2 biji CF-rub dan anak-anaknya suka sangat dengan bau balm ini. Balm dari Tasneem Natural memang harum. Yang penting ia bebas dari paraben, SLS dan bahan kimia lain. 


Seronok dapat berkongsi kebaikan balm CF-rub ini dengan orang lain.



Ya! Beli lebih balm ada diskaun dan free gift lagi. Boleh hubungi nombor tertera ya. Nak bertanya pun boleh. Tak ada masalah.



Harga balm T-rub, Calm Time, Sleep Time dan CF-rub : RM49 sebiji

Harga Skeenz : RM55 

Kombinasi harga balm tanpa Balm Skeenz :

2 balm : RM88 (Jimat RM10)
3 balm : RM132 (Jimat RM15)
4 balm : RM176 (Jimat RM20)

Kombinasi dengan Skeenz :

1 balm + Skeenz : RM94
2 balm + Skeenz : RM138
3 balm + Skeenz : RM182
4 balm + Skeenz : RM226

Kos pos bagi 1-5 balm : RM8 (SM) | RM12 (SS).

Untuk pembelian boleh klik sini :

www.wasap.my/60133613516/TNBalm

Jumpa lagi.

Aina Dayana Hilmi
Emel : ainadayanahilmi@gmail.com
Facebook : Aina Dayana Hilmi | Tip Homeschooling Untuk Anak
Instagram : @ainadayanahilmi | @tiphomeschoolinguntukanak

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Copyright to FITRAH HoMeSchOoLInG
Designed by UMIESUEstudio 2015